Välkommen

Vem söker vi?

Som sagt: du som hellre har stort inflytande, stort eget ansvar och möjlighet att påverka hela verksamheten, istället för att vara en liten kugge i en stor tungrodd organisation.

Därtill är du en driven och positiv person som gillar att ha eget ansvar och vill växa tillsammans med en liten webb- & marknadsföringsbyrå med stora ambitioner.

Arbetsuppgifter?

Du kommer jobba tillsammans med mig, Niklas, ägare och grundare av bolaget. Du kommer jobba med:

  • Utveckling av vår säljprocess
  • Kontakta nya bolag, där du också kommer få betalt i form av provision på varje lead som leder till en affär
  • Utveckling av vår marknadsföringsprocessen
  • Jobba med digital marknadsföring för olika kundprojekt

Vad vi gör?

Vi hjälper företag med design och marknadsföring, förankrat i en tydlig strategi.

  1. Vi hjälper företag med en marknadsföringsstrategi utifrån deras USP (Unique Selling Point).
  2. Utifrån en kundanpassad strategi använder vi marknadsföring för att hjälpa våra kunder förvärva fler besökare till sin hemsida…
  3. …och använder webbdesign för att kommunicera effektivare med besökare, skapa leads och konvertera besökare på hemsidan till kunder.

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning där våra kunder har en samarbetspartner för både webbutveckling och marknadsföring, istället får två olika parter. Med hjäp av ett helhetsansvar har vi både bättre kontroll och bättre förståelse över hela upplevelsen för slutkunden, vilket möjliggör för oss att leverera ett bättre resultat till våra kunder.

Idag, när alla bombaderas dagligen av marknadsföring i olika former, är det av yttersta vikt att det man kommunicerar till potentiella kunder är riktat och relevant för den specifika målgruppen. En stor del av vårt arbete bygger därför på att arbeta fram dataunderlag som beskriver olika segment av kunder. I ett nästa steg skräddarsyr vi olika kundresor för respektive segment, från första annons/artikel/etc. till målgruppsanpassade delar/version av hemsidan.

Övrigt

Plats

Göteborg & hemifrån – vi sitter just nu i Haga i Göteborg men kommer ev. flytta till ett coworking office i Göteborg till våren. Det finns också möjlighet till att jobba hemifrån, då vi ger våra kollegor stort ansvar och då vi använder digitala verktyg för att visualisera, planera och dukmentera allt vårt arbete och sammanstrålar över Microsoft Teams.

Arbetstider

Flexibelt, med stående planeringsmöte varje/varannan morgon och 160h/månaden.

profilbild på Niklas Pink Elephant webbyrå

Hör av dig till Niklas om du har några frågor!

0766 23 97 09
[email protected]pink-elephant.pink

pink elephant

web development